Friends Door- Partnerek egy Életre!

 

Kedves Érdeklődők és  VásárlóK!

Családi vállalkozásunk egyetlen céllal jött létre, hogy elfedje azt az űrt, mely manapság egyre jobban keletkezik a kereskedelmi vállalatok körében.  Mi szentül hisszük, hogy igenis egy nyílászáró kiválasztásának barátságos légkörben, segítő és megértő magatartás mellett kell, hogy történjen, hiszen döntéseinket átgondoltan kell meghozni, ugyanis ezek egy életre szólhatnak. Ezért mottónk- Partnerek egy Életre.

Mi ügyelünk arra, hogy Önök, a vásárlóink a legjobb minőséget a legkedvezőbb áron megkaphassák, mellyel valóra válthatjuk Álmaikat és Vágyaikat, hiszen számunkra is az Otthon a legjelentősebb és a legmeghatározóbb, ahol nem csak élünk, hanem Létezünk!!

Mi lehetővé tesszük,hogy Észak- Magyarországon is elérhetővé váljon a Magyarországon kapható legmagasabb minőségű nyílászáró, mely rugalmas, precíz és pontos kiszolgálással párosul


Az általunk forgalmazott termékeket csakis alapos és mélyreható kutatás után választottuk ki, így Önök Kedves Vásárlóink nyugodtan, hátradőlve lazíthatnak, s  bízván szakértelmünkben tudhatják, hogy Nyugat- európai minőséget vásároltak!  S természetesen nem elhanyagolható az a tény sem, hogy ilyen minőség mellett sem költöttek vagyonokat! Így bátran belevághatnak felújításokba, családi házuk építésébe, ugyanis mi mindvégig segítségükre leszünk, s közösen létrehozhatjuk Álmaik Otthonát.

Termékeinket országszerte ismert lengyel, német és magyar gyártóktól forgalmazzuk, melyeknek csúcsminősége garantált!

 

Cégünk egyaránt kínálja termékeit és szolgáltatásait saját otthont építők, újítók, kivitelezők, belsőépítészek és viszonteladók részére is.

S, ha mindezt megszertné tekinteni, akkor most itt a lehetőség! Jöjjön el személyesen bemutatótermünkbe, ahol széles választékban talál beltéri ajtókat, melyet ki is próbálhatnak! Kültéri nyílászárók is beépítésre kerültek, különböző modell és szín választékban, így lehetőségük van rá, hogy megtekintsék az igazi nyugati minőséget.

Továbbá bemutatótermünkben személyes konzultáció keretein belül kollégáink személyre szabott szakmai tanácsokkal látják el Önöket a teljes körű tájékoztatás mellett, hogy így a legjobb döntéseket hozzák meg. Az elkészített ajánlatok, pedig az Önök igényeinek és elképzeléseinek felelnek meg.

Kollégáink állnak rendelkezésükre, keressenek minket bizalommal!

Szolgáltatásaink köre kiterjed az alábbi tevékenységekre is:
– Helyszíni felmérés és műszaki tanácsadás, a kivitelezési idő alatti folyamatos kapcsolattartás és nyomon követés a teljes kivitelezésig.
– Kivitelezést követő méretellenőrzés és technikai segítségnyújtás.
– Nyílászárók helyszíni kiszállítása és használatra kész beépítése minőségileg kifogástalan precizitással.

Friends Door- Ahol barátokra lel

Facebook

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 29 Aug 2018
  • Pinned: 22 Aug 2018
  • Cégünk egy életérzést képvisel, ahol Önök a legfontosabbak! Pinned: 3 Jul 2018
  • Pinned: 20 Jun 2018
  • Pinned: 20 Jun 2018
  • Pinned: 21 May 2018
  • Pinned: 25 Apr 2018
  • Ajtók a legkisebbek örömére is! Beltéri ajtóinkkal biztonságban tudhatják gyermekeiket, s így mi felnőttek is nyugodtan hátradőlhetünk egy kicsit. #belteri #ajto #nyilaszaro Pinned: 16 Apr 2018
  • #beltériajtó #ajtó #bemuattó Pinned: 27 Mar 2018
  • #beltériajtó #ajtó #bemutatóterem Pinned: 27 Mar 2018