Kültéri nyílászárók

Garázskapu

Gondolkodott már azon, hogy mi az első számú lehetősége a spórolásra?

A válasz igenins nagyon egyszerű! A MINŐSÉGI Hőszigetelő kültéri nyílászáróink!

Számunkra a legfontosabb az Önök elégedettsége, ezért is ajánljuk olyan nagy bizalommal a Marshall nyílászáró gyár termékeit. A MARSHALL az egyetlen magyarországi ablakgyártó, melynek gyártási technológiája a mai legmagasabb nyugat-európai színvonalat képviseli. Ezért a csúcsminőség, és a kedvező ár nálunk EGYSZERRE jelenik meg. A gyártási rendszer NYUGAT- EURÓPAI színvonalú, ami azt jelenti, hogy azonos minőségben készülnek az ablakok, mint más Német, Osztrák és Svájci PVC nyílászáró gyártó vállalatnál. Mi sem bizonyítja jobban a Marshall ablakgyár kiemelkedő tevékenységét és termékeinek kimagasló minőségét mint, hogy elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, mely Hazánk Legrangosabb Minősítő Rendszere.

Cégünk a MARSHALL hivatalos partnere.

A FRIENDS DOOR-nàl Ön és otthona a legfontosabb!

Kérjen árajánlatot tervrajza és elképzelése alapján! Kollégáink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Árajánlatot az alábbi elérhetőségeken kérhet:  árajánlatkérés vagy arajanlat.friendsdoor@gmail.com Telefonon: 06/70-908-9022

A Jövő csak egy karnyújtásnyira van Öntől!

A Marshall által gyártott PVC nyílászárók esetén alapfelszereltségnek tekintjük az itt felsoroltakat.

- Hibásműködés-gátló: célja, hogy a szárny nyitott állapotában a kilincset ne lehessen elfordítani, mivel ez egyszerre bukást és nyílást eredményezhet. Feladata az ablak hosszú távú tökéletes működésének biztosítása is. Működése során enyhén megemeli a szárnyat, ezzel tehermentesítve a vasalatot.

- Kiemelésgátló: Az otthonnak a kikapcsolódást és a nyugalmat kell jelentenie, de mindez csak akkor valósulhat meg ha a hívatlan vendégeket távol tartjuk. Különösen a földszinten lévő ablakok és teraszajtók vannak kitéve támadásoknak. Ezen támadások esetén 70 %-ban a szárnyat emelik ki a tokból. A sarokpántba integrált kiemelés elleni védelem szériatartozék, amely megakadályozza a szárny véletlenszerű, avagy szándékos kiakasztását.

- Résszellőzés során a légmozgás úgy van biztosítva, hogy a bukó-nyíló ablak teteje mindössze pár mm (3-6 mm) nagyságra megnyílik. Ez a szellőzés típus az ablakok túl tökéletes záródása miatt szükséges, légcsere hiány kiküszöbölésére használatos, amivel a páralecsapódás miatt bekövetkező penészesedés még elkerülhető, de nagyobb mértékű légcsere biztosításához már nem elegendő. Mivel a vasalat még zárva tartja az ablakot, szükséges a már korábban említett hibás működés gátló megléte is a balesetek elkerülése végett.

- Az átfogó kényelmi tartozékok egyik példája az ollóknál integrált huzat elleni becsapódás-védelem bukóállásban. Az ablakszárnyat bukó helyzetben megtartja, nem okoz gondot többet a huzat által becsapódó ablak. Ezen felül a bukó rés 80 és 140 mm -re állítható.

Árajánlatot az alábbi elérhetőségeken kérhet:  árajánlatkérés vagy arajanlat.friendsdoor@gmail.com Telefonon: 06/70-908-9022

Facebook

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 29 Aug 2018
  • Pinned: 22 Aug 2018
  • Cégünk egy életérzést képvisel, ahol Önök a legfontosabbak! Pinned: 3 Jul 2018
  • Pinned: 20 Jun 2018
  • Pinned: 20 Jun 2018
  • Pinned: 21 May 2018
  • Pinned: 25 Apr 2018
  • Ajtók a legkisebbek örömére is! Beltéri ajtóinkkal biztonságban tudhatják gyermekeiket, s így mi felnőttek is nyugodtan hátradőlhetünk egy kicsit. #belteri #ajto #nyilaszaro Pinned: 16 Apr 2018
  • #beltériajtó #ajtó #bemuattó Pinned: 27 Mar 2018
  • #beltériajtó #ajtó #bemutatóterem Pinned: 27 Mar 2018