Modern beltéri ajtók

 

sempre_lux_w03s4_cappucino_421Modern beltéri ajtók: Hogy mindenkinek édes legyen a pihenésl-projekt-s0-l-p17

 

Kíváló érvekkel tudunk Önöknek szolgálni, hogy miért pont minket válasszanak! Hiszen Minden nálunk  vásárolt nem akciós beltéri ajtóra, most 35%-os kedvezményt biztosítunk, mely azt jelenti, hogy Ön minden 100.000 Ft-nál, Most 35.000 Ft-ot spórol meg!

 

Mi ez, ha nem kihagyhatatlan ajánlat!

Árajánlatot az alábbi elérhetőségeken kérhet:  árajánlatkérés vagy arajanlat.friendsdoor@gmail.com

Telefonon: 06/70-908-9022

 

A modern beltéri ajtó kínálatunkban mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő beltéri ajtót, mely stílust és eleganciát sugároz. A mai trendeknek megfelelően alakítottuk ki széles beltéri ajtó kínálatunkat, ahol minden fellelhető színben és stílusban megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. Minőségben és árban az Erkado beltéri ajtók verhetetlenek, kiszolgálásban és a teljes munkafolyamatok lebonyolításában pedig mi készséggel segítségükre állunk, hogy ezáltal is megkönnyítsük Vevőink dolgát, mivel Nálunk az ajtókat egy Életre választhatja.

A beltéri ajtó akció részvételi feltételeiről további tájékoztatást az üzletünkben, vagy elérhetőségünk bármelyikén kérhet!
Forduljon hozzánk bizalommal!

Miért éri meg modern beltéri ajtók mellett dönteni?

Miért éri meg modern beltéri ajtók mellett dönteni?A lakberendezés során a beltéri ajtók kiválasztása apróságnak tűnhet, ám ha jobban belegondolunk, nem az. Egy lakáson belül több ajtó is található, melyek kinézete jelentősen befolyásolja az összhatást. Szenteljünk nekik egy kis figyelmet!

Modern beltéri ajtót nálunk többféle kialakításban és színben is talál. Vannak teljesen tömör és üveggel díszített darabok is. Az üveg betétek ellenére ezek a termékek általában ugyanúgy átláthatatlanok, mint tömör társaik, viszont több fényt engednek át. A cégünk által forgalmazott modern beltéri ajtók kiváló minőségűek, így nem csak esztétikailag, hanem funkciójuk tekintetében is tökéletesek. Magas hő- és hangszigetelési képességüknek köszönhetően kellemes pihenést biztosítanak.

Szeretné lecserélni otthona belső nyílászáróit? Nézzen körül modern beltéri ajtóink között, és válasszon kedvére, kérdéseivel keressen minket bátran! Nagy választékkal várjuk, így biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja az ideális terméket otthonába!

Modern beltéri ajtók: Hogy mindenkinek édes legyen a pihenés

Modern beltéri ajtók: Hogy mindenkinek édes legyen a pihenés

Otthon lenni jó, hiszen valószínűleg itt tudjuk magunkat a legjobban kipihenni, feltöltődni a következő napra. Ha ez valami miatt akadályoztatva van, az sajnos komoly stresszt tud okozni. És ehhez elég, ha valamelyik családtagnak más az életritmusa, máskor szeretne pihenni és ébren lenni. Az ilyenfajta problémák kiküszöböléséhez nagyszerű választás egy jól hangszigetelő, modern beltéri ajtó.

Aki rendszeresen dolgozott már éjszaka, és nappal szeretett volna pihenni, biztosan előfordult vele olyan, hogy nem tudott, mert túl sok zaj szűrődött be a lakás többi részéből. Ez nem csak bosszantó, de az alváshiány az egészségre is ártalmas, pláne, ha rendszeres. Természetesen a család többi tagja sem feltétlenül viseli jól, ha lábujjhegyen kell járkálnia egész nap. Modern beltéri ajtóink kiválóan hangszigetelnek, megelőzve ezzel az eltérő életritmusból adódó problémákat, vitákat! Mögöttük édes a pihenés, a túloldalon pedig mindenki teheti a dolgát.

Kiváló hangszigeteléssel bíró modern beltéri ajtókat keres? Nézzen körül nálunk, és kérdéseivel bátran lépjen velünk kapcsolatba!

 

Mitől, olyan egyediek az itt fellelhető beltéri ajtók? Válaszunk a gyártástechnológiában keresendő!

Ugyanis az Erkado által alkalmazott STILE gyártástechnológia során az ajtólapokon nincs élfólia, így lehetetlen, hogy az felválljon! Ez a fajta gyártástechnológia olyannyira egyedülálló, hogy nem csak nálunk, hanem még a környező országokban, akár még a Nyugat- európai országokban sem gyártanak ajtókat ilyen fejlett tecnológiával.

Továbbá a beltéri ajtóink kivételesen starpabíró tulajdonságokkal rendelkeznek, ugyanis mind a tok mind pedig az ajtólap tömör MDF-ből készült, így az ajtó nagyobb súlya és erősebb szerkezeti tulajdonságai miatt kiemelkedik a Magyarországon fellelhető nyílászáró piacból! Csak az Erkado gyár által alkalmazott GREKO fólia magas ütésálló és karcálló tulajdonságokkal rendelkezik, ellenáll az UV fénynek,  a magas hőmérsékletnek és a páratartalomnak.

Mi végig kísérjük Önöket a teljes munkafolyamatokon, nálunk lehetőségük van  a szakszerű felmérésre, beépítésre, így Önökkel lehetünk az ajtó kiválasztásától egészen a beépítésig!

“Mert hozzánk bármikor benyithat!”

Facebook

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 29 Aug 2018
  • Pinned: 22 Aug 2018
  • Cégünk egy életérzést képvisel, ahol Önök a legfontosabbak! Pinned: 3 Jul 2018
  • Pinned: 20 Jun 2018
  • Pinned: 20 Jun 2018
  • Pinned: 21 May 2018
  • Pinned: 25 Apr 2018
  • Ajtók a legkisebbek örömére is! Beltéri ajtóinkkal biztonságban tudhatják gyermekeiket, s így mi felnőttek is nyugodtan hátradőlhetünk egy kicsit. #belteri #ajto #nyilaszaro Pinned: 16 Apr 2018
  • #beltériajtó #ajtó #bemuattó Pinned: 27 Mar 2018
  • #beltériajtó #ajtó #bemutatóterem Pinned: 27 Mar 2018