Festett beltéri ajtók

 

Kíváló érvekkel tudunk Önöknek szolgálni, hogy miért pont minket válasszanak! Hiszen Minden nálunk  vásárolt  Festett beltéri ajtóra, most 35%-os kedvezményt biztosítunk, mely azt jelenti, hogy Ön minden 100.000 Ft-nál, Most 35.000 Ft-ot spórol meg!

Mi ez, ha nem kihagyhatatlan ajánlat!

Árajánlatot az alábbi elérhetőségeken kérhet:  árajánlatkérés vagy arajanlat.friendsdoor@gmail.com

Telefonon: 06/70-908-9022

 

A letisztult dizájnt kedvelők számára létrehozott Erkado Festett beltéri ajtók már elérhetőek Nálunk! Széles modell és mintázat választási lehetőséggel szeretnénk az Önök kedvében járni. Továbbá egyes modellek elérhetőek akár üvegezéssel is!

Festett beltéri ajtók, mely a festés magas minőségének köszönhetően nem igényel későbbi felületkezelést!

Minimál Stílus Minimál Áron!

A beltéri ajtó akció részvételi feltételeiről további tájékoztatást az üzletünkben, vagy elérhetőségünk bármelyikén kérhet!
Forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Miért éri meg modern beltéri ajtók mellett dönteni?

Miért éri meg modern beltéri ajtók mellett dönteni?A lakberendezés során a beltéri ajtók kiválasztása apróságnak tűnhet, ám ha jobban belegondolunk, nem az. Egy lakáson belül több ajtó is található, melyek kinézete jelentősen befolyásolja az összhatást. Szenteljünk nekik egy kis figyelmet!

Modern beltéri ajtót nálunk többféle kialakításban és színben is talál. Vannak teljesen tömör és üveggel díszített darabok is. Az üveg betétek ellenére ezek a termékek általában ugyanúgy átláthatatlanok, mint tömör társaik, viszont több fényt engednek át. A cégünk által forgalmazott modern beltéri ajtók kiváló minőségűek, így nem csak esztétikailag, hanem funkciójuk tekintetében is tökéletesek. Magas hő- és hangszigetelési képességüknek köszönhetően kellemes pihenést biztosítanak.

Szeretné lecserélni otthona belső nyílászáróit? Nézzen körül modern beltéri ajtóink között, és válasszon kedvére, kérdéseivel keressen minket bátran! Nagy választékkal várjuk, így biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja az ideális terméket otthonába!

 

 

 

 

Facebook

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 29 Aug 2018
  • Pinned: 22 Aug 2018
  • Cégünk egy életérzést képvisel, ahol Önök a legfontosabbak! Pinned: 3 Jul 2018
  • Pinned: 20 Jun 2018
  • Pinned: 20 Jun 2018
  • Pinned: 21 May 2018
  • Pinned: 25 Apr 2018
  • Ajtók a legkisebbek örömére is! Beltéri ajtóinkkal biztonságban tudhatják gyermekeiket, s így mi felnőttek is nyugodtan hátradőlhetünk egy kicsit. #belteri #ajto #nyilaszaro Pinned: 16 Apr 2018
  • #beltériajtó #ajtó #bemuattó Pinned: 27 Mar 2018
  • #beltériajtó #ajtó #bemutatóterem Pinned: 27 Mar 2018