fbpx

Miközben aprólékosan megtervezzük családi házunk legkisebb részletét is egy felújítás vagy egy új építkezés során , ne feletjsük el, hogy a házból akkor lesz igazán Otthon ha azt szeretettel töltjük meg!

Az Önök igazi Otthonának megtervezésében próbálunk mi segítő kezet nyújtani! Cégünk az alapvető értékek fontosságát szemelőtt tartva jött létre, s számumkra a legfontosabbak Önök. Nálunk családias és barátságos hangulatban választhatják ki a saját ízlésüknek és elképzeléseiknek legmegfelelőbb nyílászárókat. De fontos tényező azonban az is, hogy a Friends Door csapatában szakképzett és precíz emberekkel találkozhat, akiknek a szakmában szerzett többéves tapasztalatuk igazán gördülékennyé teszik a munkafolyamatokat.

A termékek kiválasztásánál legfőbb célunk az volt, hogy Önök Kedves Vásárlóink időtálló és minőségi termékekhez jussanak hozzá, mellyel az évek folyamán pénzt és energiát spórolhassanak.

Mind a beltéri ajtó, mind pedig a kültéri nyílászárók esetében nyugat-európai színvonalat képviselő termékeket forgalmazunk. Ezzel biztosítva azt, hogy a nyílászáróik ne csak egy évtizedre szóljanak, hanem akár egy egész életre!

Mitől, olyan egyediek az itt fellelhető beltéri ajtók? Válaszunk a gyártástechnológiában keresendő!

Ugyanis az Erkado által alkalmazott STILE gyártástechnológia során az ajtólapokon nincs élfólia, így lehetetlen, hogy az felválljon! Ez a fajta gyártástechnológia olyannyira egyedülálló, hogy nem csak nálunk, hanem még a környező országokban, akár még a Nyugat- európai országokban sem gyártanak ajtókat ilyen fejlett tecnológiával.

Továbbá a beltéri ajtóink kivételesen starpabíró tulajdonságokkal rendelkeznek, ugyanis mind a tok mind pedig az ajtólap tömör MDF-ből készült, így az ajtó nagyobb súlya és erősebb szerkezeti tulajdonságai miatt kiemelkedik a Magyarországon fellelhető nyílászáró piacból! Csak az Erkado gyár által alkalmazott GREKO fólia magas ütésálló és karcálló tulajdonságokkal rendelkezik, ellenáll az UV fénynek,  a magas hőmérsékletnek és a páratartalomnak.

Friends Door- Mert hozzánk Bármikor benyithat! 

Árajánlatot az alábbi elérhetőségeken kérhet:  árajánlatkérés vagy arajanlat.friendsdoor@gmail.com

Telefonon: 06/70-908-9022

Facebook

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 29 Aug 2018
  • Pinned: 22 Aug 2018
  • Cégünk egy életérzést képvisel, ahol Önök a legfontosabbak! Pinned: 3 Jul 2018
  • Pinned: 20 Jun 2018
  • Pinned: 20 Jun 2018
  • Pinned: 21 May 2018
  • Pinned: 25 Apr 2018
  • Ajtók a legkisebbek örömére is! Beltéri ajtóinkkal biztonságban tudhatják gyermekeiket, s így mi felnőttek is nyugodtan hátradőlhetünk egy kicsit. #belteri #ajto #nyilaszaro Pinned: 16 Apr 2018
  • #beltériajtó #ajtó #bemuattó Pinned: 27 Mar 2018
  • #beltériajtó #ajtó #bemutatóterem Pinned: 27 Mar 2018