fbpx

Friends Door – Beltéri ajtók

Milyen szempontok alapján vásároljon beltéri ajtót?

Minden Ajtó Egyediséget Tükröz!

Legyen Ön is Egyéniség és találja meg a stílusához legjobban illő beltéri ajtót!

Mi segítünk a választásban!

Nálunk családias környezetben és hangulatban tervezheti meg beltéri ajtó cseréjét.

Mi oda figyeltünk, hogy a trendeknek megfelelő kínálattal lássuk el Önöket, s beltéri ajtó kínálatunk a magas minőségen felül a baráti árakkal is kiemelkedővé válik. Mindezeken felül komplett családi házak kivitelezése esetén további együttes egyedi kedvezményekkel várjuk!

Mert hozzánk bármikor benyithat!

PRÓBÁLJA KI SAJÁT MAGA A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ BELTÉRI AJTÓINKAT BEMUTATÓTERMÜNKBEN MISKOLCON.

Mindeddig nem látott kíváló minőségű beltéri ajtó kollekciónkkal várjuk Önöket bemutatótermünkben, ahol Önök is szemügyre vehetik a profi szakembereink által beépített beltéri ajtóinkat, melyek az Erkado és Pol-Skone gyártók kiemelkedő minőségű kínálatából kerültek ki és hoztuk el Észak- Magyarországra.

Csak Önért és kedves családjáért, hogy kényelmet és elégedettséget nyújtsunk Önöknek Otthonukban!

Mindenez újdonságot jelent a beltéri ajtó piacon, mivel nyugat-európai színvonalat képviselő termékeket mutatunk vásárlóinknak, élfólia mentes egyedi gyártás technológiával, s tömör belső szerkezettel!!

Nálunk a legfontosabb, hogy tudjuk, hogy kedves vásárlóink nyugalommal és megelégedettséggel térnek haza egy fárasztó nap után és jól tudják, hogy az általuk vásárolt beltéri ajtók egy életre szólnak.

Cégünknél dolgozó szakembereink végig kísérik Önöket a teljes mukafolyamaton, segítünk a legmegfelelőbb beltéri ajtó kiválasztásától, a felmérésben, szaktanácsadásban, a kiszállításban, a használatra kész beépítésig, a teljes munkafolyamatban!

Tekintse meg kínálatunkat és akciós ajánlatainkat is! Keressen minket bizalommal!

Mely szempontokat érdemes követni beltéri ajtó vásárlásnál?

Otthonaink egyik legfontosabb kiegészítői a nyílászárók, melyek esetében a beltéri ajtók térelválasztó funkcióját érdemes kiemelni. Manapság a választás igen csak nehézkes tekintettel a beltéri ajtó felhozatalra, azonban Mi segítséget nyújthatunk Önöknek az aprólékosan összeválogatott kínálatunkkal. S mindez nem kerül vagyonokba!!

Jól tudjuk, hogy családi ház felújítása vagy építése esetén a vásárlóinknak szükségük van a modern trendeknek megfelelő kinézetű, de mégis magas minőségű, időtálló termékekre, mivel a beltéri ajtók az évek során igen csak nagy igénybevételnek vannak kitéve a folyamatos használat miatt, ezért érdemes elkerülnünk a silány minőségű termékeket, melyek esetében hamar tönkre mehet a zárszerkezet, vagy rosszabb esetben sérülés keletkezhet az ajtólap felületén. Mindezek által hosszútávon Önök egy nagyon fontos döntést hoznak, s mi termékeinkkel levehetjük a terhet az Önök vállairól, mivel a 40 éves tapasztalattal rendelkező Erkado gyár termékeit nálunk megtalálja.

Fontos azonban arról is beszélnünk, hogy a szerkezeti tulajdonságokon túl Önök megtalálják az ízlésüknek és elképzeléseiknek legmegfelelőbb beltéri ajtót. Hiszen esztétikailag az egyik legmeghatározóbb eleme lesz Otthonuknak, mivel nagy felületével kitölti a teret és abban hangsúlyos szerepe lesz. Mi erre is gondolva olyan beltéri ajtó palettát válogattunk össze melyben mindenki színben, formában, üvegezésben megtalálja a sajátját. Választékunk az égig ér, azonban az áraink nem száltak el!

Bátran tekintse meg termékeinket és válogasson kedvére!A látványvilág meghatározó eleme a minőségi beltéri ajtó

A beltéri ajtók Otthonunkban betöltött funkciója miatt ne csak szerkezetileg, hanem esztétikailag is fontos döntést hozni. Ne elégedjen meg egy jó minőségű ajtóval, mely azonban rontja Otthona összhangját, mert mindez a későbbiekben Önre is hatással lesz! Legyen Otthona pont olyan, amilyennek Ön elképzelte!

A változó trendekre nem csak mi figyeltünk fel, hanem a gyártók is, ezzel segítve azt, hogy beltéri ajtót akár lakberendezési stílusának megfelelően tudjon választani, mivel maga a gyártó is tisztában van a dizájn fontosságával.

A cég alapítása során rendkívüli hangsúlyt fektettünk arra, hogy az ízléses és minőségi darabok Bárki számára elérhetővé váljanak, ezért pénztárca barát kínálatot hoztunk létre, mely azonban a drágább kategóriájú beltréi ajtók minőségét is felülmúlják. Kínálatunkban csakis dekoratív, igényesen megtervezett és kivitelezett beltéri ajtókat találhat, hiszen cégünk tisztában van a nyílászárók kinézetének fontosságával, ezért csakis a legkiválóbb beltéri ajtókat forgalmazzuk.

Mindenekáltal mi biztosak vagyunk benne, hogy kínálatunkban mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt és azt kiválasztva egy életen át boldogan élhet!

A vásárlást követően mi nem engedjük el a kezét, hanem szükség esetén további szolgáltatásainkkal segítünk Önöknek. A beltéri ajtó kiválasztását követően lehetősége van profi szakembereink által végzett felmérésre, szaktanácsadásra, kiszállításra és a teljes körű beépítésre. Mi mindvégig Önök mellett állva segítségükre leszünk!! Tekintse meg kínálatunkat és akciós ajánlatainkat is!

Ha további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal, s keressen bennünket telefonon vagy személyesen bármikor.Vegye fel a velünk a kapcsolatot a kapcsolat menü pont alatt található elérhetőségeink bármelyikén!

Friends Door- Társ egy Életre!

Facebook

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 29 Aug 2018
  • Pinned: 22 Aug 2018
  • Cégünk egy életérzést képvisel, ahol Önök a legfontosabbak! Pinned: 3 Jul 2018
  • Pinned: 20 Jun 2018
  • Pinned: 20 Jun 2018
  • Pinned: 21 May 2018
  • Pinned: 25 Apr 2018
  • Ajtók a legkisebbek örömére is! Beltéri ajtóinkkal biztonságban tudhatják gyermekeiket, s így mi felnőttek is nyugodtan hátradőlhetünk egy kicsit. #belteri #ajto #nyilaszaro Pinned: 16 Apr 2018
  • #beltériajtó #ajtó #bemuattó Pinned: 27 Mar 2018
  • #beltériajtó #ajtó #bemutatóterem Pinned: 27 Mar 2018